Vimexx Facebook

E-mail verhuizen zonder zorgen

Verhuis in 3 eenvoudige stappen jouw e-mail naar Vimexx toe. Ons volledige geautomatiseerde systeem zal de verhuizing direct in gang zetten en jouw zorgen wegnemen.

1 Aanvraag Verhuis jouw domein en kies een geschikt e-mail pakket.
2 Bevestiging We vragen je om de verhuizing te bevestigen door het invullen van de verhuiscode waarna de verhuizing start.
3 Klaar! Na ontvangst van je bevestiging starten we direct de verhuizing van je domeinnaam en houden we je hierover op de hoogte.
Verhuis ook gratis je website

Verhuis ook gratis je website

Verhuis vandaag nog jouw eigen website!

Wil je naast je domeinnaam ook je website naar Vimexx verhuizen ? Geen probleem, klik op onderstaande link en wij helpen je om zorgeloos te verhuizen.

Verhuis ook gratis je webshop

Verhuis ook gratis je webshop

Verhuis vandaag nog jouw eigen webshop!

Wil je naast je domeinnaam ook je webshop naar Vimexx verhuizen ? Geen probleem, klik op onderstaande link en wij helpen je om zorgeloos te verhuizen.

Domeinnaam verhuizen

Domeinnaam verhuizen in 3 stappen!

Verhuis vandaag nog jouw domeinnaam!

Domeinnamen verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk. Verhuis jouw domeinnamen vandaag nog naar de snelst groeiende registrar van de Benelux en profiteer van de laagste prijzen, realtime beheer en veel gratis extra's

Domeinnaam registreren

Domeinnaam registreren

Registreer direct jouw eigen domeinnaam!

Voor elk doel kun je bij ons een geschikte domeinnaam registreren. Met meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies zorgen wij ervoor dat jouw gekozen domeinnaam direct geregistreerd word en jij deze volledig naar wens kunt beheren.

Vimexx reviews van onze klanten:

Vimexx is een bedrijf met een ultrasnelle support service. Binnen een kwartier had ik antwoord op mijn vraag. De gratis verhuisservice werd ook zeer snel uitgevoerd. Bron: Kiyoh.nl

Al zo'n 8 maanden ben ik klant bij Vimexx. Niets dan lof voor deze organisatie! Supervriendelijke, snelle en efficiente helpdesk. Ook voor vragen van een beginner. Het Plus-pakket biedt mij meer dan voldoende opslagcapaciteit voor mijn website. Doe zo voort! Bron: Webhosters.nl