Vimexx Facebook

Niet tevreden? Geld terug!

Bijgewerkt op 10-06-2024

Het kan natuurlijk zijn dat je een hosting pakket bij ons afneemt en deze toch niet aan je verwachting/eisen voldoet. Dan kan je gelukkig tot wel 30 dagen na aanschaf van een nieuw hosting pakket deze laten crediteren! Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag gewoon retour, zonder dat hier moeilijk over gedaan wordt.

Dit is dus een niet tevreden, geld terug garantie. Het is dus niet zo dat je enkel je geld terug kunt krijgen als er iets mis is met de geleverde producten, het gaat erom dat je tevreden bent! Deze regeling kan gewoon gebruikt worden voor het uitproberen van onze hosting, zonder enige risico's voor jou.

Let op: de "niet tevreden, geld terug" garantie geldt enkel voor nieuw aangeschafte hostingpakketten. De regeling is dus niet van toepassing op: verlengingen, upgrades, heractivaties, downgrades, domeinnamen, VPSen of Dedicated Servers. 

Hoe kan ik de niet-tevreden-geld-terug garantie gebruiken?

Om gebruik te maken van de niet tevreden geld terug garantie kan je een ticket aanmaken. Hiervoor volg je de volgende stappen:

  1. Navigeer naar onze help pagina.
  2. Klik op Support ticket.
  3. Kies voor Bestelling als onderwerp van je vraag.
  4. Selecteer nu de bestelling waarin je het hostingpakket hebt aangeschaft.
  5. Kies voor Ik wil mijn pakket binnen 30 dagen na aanschaf stopzetten en volg de vervolgstappen.
  6. Onze administratie zal je verzoek zo snel mogelijk verwerken!

We behouden ons het recht voor om het recht op deze regeling te ontzeggen, wanneer we vermoeden dat hier misbruik van gemaakt wordt.

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -