Vimexx Facebook

Hoe stel ik een anonieme domein houder in?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Wanneer je niet wenst dat je gegevens van de registratie van een domein zichtbaar zijn in de WHOIS, dan kun je deze veranderen naar anonieme houders. Dit doe je als volgt.

Stap 1

Wanneer je ingelogd bent in het Vimexx dashboard, zie je in het linker menu “Domeinen beheren” staan. zodra je hier op klikt kom je op de overzichtspagina met al jouw domeinen terecht.

Aan de linkerkant van de tabel zie je het kopje “Acties”, klik op de sleutel achter het domein wat je wilt aanpassen.

Stap 2

Nu krijg je een menu met een aantal opties. Klik op de optie “Houders bekijken”.

Stap 3

Je komt nu op een pagina terecht waar je de verschillende houders ziet. Klik op "Houders wijzigen" om nieuwe houders onder je domein te plaatsen.

Stap 4

Je krijgt nu de mogelijkheid om via dropdown menu's de anonieme houders te selecteren, zodra je de anonieme houders hebt geselecteerd dan klik je op "Houders bijwerken" om ze bij te werken.

Gefeliciteerd! De anonieme houders zijn bij deze voor je ingesteld, het kan zijn dat sommige websites nog wel je gegevens weergeven, deze websites hebben het dan lokaal opgeslagen. Bij nieuwe WHOIS checks moet de anonieme houder binnen enkele minuten naar voren komen.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -