Vimexx Facebook

Maak een succesvolle webshop met uitgebreide opties en verkoop jouw producten online

Magento webshop

Maak jouw ultieme Magento webshop

Magento is het ultieme en meest uitgebreide webshopsysteem ter wereld. Met Magento haal je een alleskunner in huis, het is grenzeloos en volledig naar jouw hand op te bouwen. Het heeft een uitgebreid product- en voorraadsysteem en kan gekoppeld worden met veel externe systemen en applicaties.

  • Zeer krachtig en vol mogelijkheden en opties
  • Magento heeft een brede community die jou ondersteunt!
  • Geschikt voor geavanceerde webwinkels met veel producten

WooCommerce webshop

Bouw in enkele simpele stappen jouw eigen WooCommerce webshop

WooCommerce is een uitbreiding op WordPress waarmee jij een webshop kunt maken zonder programmeerkennis. Je kunt in WordPress backend WooCommerce volledig naar wens instellen en jouw producten online verkopen.

  • Perfect geschikt voor startende webshops
  • Kies uit duizenden templates en plug-ins
  • Gemakkelijk een webshop maken zonder programmeerkennis

Prestashop webshop

Prestashop is het meest veelzijdige website software systeem.

Met Prestashop haal je tal van mogelijkheden in huis en kun je eenvoudige maar ook heel uitgebreide webshops maken. Het biedt veel mogelijkheden, duizenden thema's en plug-ins en kan volledig naar eigen wens worden ingericht.

  • Makkelijk in beheer en vol mogelijkheden
  • Duizenden thema's en plug-ins en een grote community
  • Bouw jouw webshop zonder programmeerkennis

Verhuis gratis je webshop

Verhuis jouw bestaande webshop zonder zorgen!

Je hebt een mooie bestaande webshop maar wil deze graag verhuizen? Geen probleem! Wij helpen je graag en zorgen er voor dat jouw webshop via onze gratis verhuisservice naar de snelle servers van Vimexx overgezet word.

website.moveWebsite

Vimexx reviews van onze klanten:

Vimexx is een bedrijf met een ultrasnelle support service. Binnen een kwartier had ik antwoord op mijn vraag. De gratis verhuisservice werd ook zeer snel uitgevoerd. Bron: Kiyoh.nl

Al zo'n 8 maanden ben ik klant bij Vimexx. Niets dan lof voor deze organisatie! Supervriendelijke, snelle en efficiente helpdesk. Ook voor vragen van een beginner. Het Plus-pakket biedt mij meer dan voldoende opslagcapaciteit voor mijn website. Doe zo voort! Bron: Webhosters.nl