Vimexx Facebook

Domeinnaam uit quarantaine verhuizen

Bijgewerkt op 24-08-2018

Jouw .NL domeinnaam staat in quarantaine bij een andere registrar maar je wil hem toch graag verhuizen naar Vimexx toe? Dat kan! Hiervoor kunnen wij de domeinnaam uit quarantaine verhuizen van de andere provider naar Vimexx toe. Je kan de domeinnaam checken om te controleren of die echt in quarantaine staat.

We zullen hierbij een procedure opstarten waarbij eerst aangetoond moet worden of jij op dit moment de huidige houder van de domeinnaam bent. Als dit gevalideerd is en klopt, zullen wij na het voldoen van de eenmalige kosten de domeinnaam verhuizen uit quarantaine en komt deze weer actief bij Vimexx en is die ook voor 1 jaar verlengd.

Dit proces verloopt binnen Vimexx via een email aan support@vimexx.nl of via een ticket in ons klantenpaneel. Aangezien dit voor ons een administratieve manuele handeling is en SIDN hiervoor een apart tarief rekent, rekenen wij hiervoor kosten. Deze kosten bedragen €99,00 euro exclusief btw en zullen vooraf in rekening gebracht worden.

Wat hebben wij van jou nodig om een domeinnaam uit quarantaine te verhuizen?

  • Kopie van de ID kaart of paspoort van de huidige houder van het .NL domein
  • Indien een bedrijf, uittreksel van de kamer van koophandel
  • Indien gehuwd en de houder op de oude naam staat een kopie van het trouwbewijs.

Deze gegevens inclusief de domeinnaam kan gestuurd worden aan support@vimexx.nl of via een ticket in het klantenpaneel. Wij zullen de procedure vervolgens starten en jou hiervan op de hoogte houden.

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -