Vimexx Facebook

Mijn (TLD) domein is onbereikbaar?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Voor diegene die niet weten wat een TLD domein is verwijzen we je graag naar het artikel Wat is een TLD of top level domain?.

Het is natuurlijk niet prettig als een domeinnaam je website niet meer weergeeft. Dit kan door meerdere factoren komen, een veelvoorkomende factor is een validatiemail die niet wordt bevestigd. Een validatiemail wordt naar de houder van de domeinnaam gestuurd op het moment dat een van de onderstaande acties zijn uitgevoerd:

  • Een nieuwe domeinnaam bij Vimexx is geregistreerd.
  • Een aanvraag is gedaan om een domeinnaam te verhuizen.
  • De houdergegevens zijn aangepast.

Wanneer je deze validatiemail uiteindelijk niet bevestigd hebt kan het voorkomen dat je domeinnaam na 30 dagen niet meer zal werken. Zorg er daarom altijd voor dat je je juiste e-mailadres in de houder ingevoerd hebt en je de validatiemail direct bevestigd wanneer je deze ontvangt!

Het kan ook zo zijn dat je de onjuiste nameservers hebt ingevoerd. De nameservers van Vimexx worden per mail aangeleverd op het moment dat een bestelling van een webhosting of resellerhosting pakket is afgerond. Zorg ervoor dat je deze bij je domein instelt op het moment dat je website gereed is of je deze verhuisd hebt.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -