Vimexx Facebook

Hoe kan ik een domeinnaam of webhosting verlengen?

Bijgewerkt op 27-06-2021

Is het moment daar dat je meldingen ontvangen hebt om je domeinnaam of webhosting te verlengen? Dan is het een goed idee om dat direct te gaan doen. Wanneer je domeinnaam of webhosting verlopen zijn ze nog wel weer te heractiveren, maar is het mogelijk dat er extra kosten aan verbonden zitten (bij domeinnamen). Dat is natuurlijk niet gewenst! Maar hoe kan je nu je domeinnaam of webhosting eenvoudig verlengen? Wij leggen je het uit!

Mocht je meerdere aflopende producten tegelijk willen verlengen, ga dan via het klantenpaneel naar Administratie > Aflopende producten.

Stap 1

Ga naar het klantenpaneel, afhankelijk van of je een domeinnaam of webhosting je wilt verlengen, klik je op Mijn Domeinen of Mijn Hostings.

Stap 2

In deze handleiding nemen we als voorbeeld om een domeinnaam te verlengen. Selecteer aan de linkerkant van je scherm de domeinnaam die je wilt verlengen.

Stap 3

Als je de juiste domeinnaam hebt aangeklikt, klik je op de blauwe knop Beheren.

Klik hierna op Verlengen.

Stap 4

Zodra je hierop geklikt hebt, dan wordt je doorgestuurd naar de winkelwagen en kun je alles afrekenen!

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!