Vimexx Facebook

Onderwerp: Performance Webhosting Ervaringen?

11-04-2022 15:31

Hi mensen,

Ik ben erg benieuwd of hier meer mensen zijn die ervaring hebben met de performance webhosting pakketten van Vimexx? Tot dusver ervaren wij het als zeer slecht en de klantenservice als ronduit teleurstellend. Zijn van het kleinste webhosting pakket van transip van 5 euro in de maand naar het performance pakket maximaal van Vimexx gegaan, 50 euro p/m.

Onze website is inmiddels meerdere keren down geweest met tot onze grote verbazing voornamelijk error meldingen dat de server overbelast is. Om die reden maar direct een upgrade gedaan naar het performance pakket maximaal, we hadden eerst performance plus. Desondanks constateren we geen enkele verbetering in de algehele performance en laadsnelheid van de website. Zowel niet in vergelijking met onze voorgaande periode bij transip als de upgrade die wij hebben gemaakt van het performance plus pakket naar het performance maximaal pakket. Sterker nog, het lijkt erop dat de website nu langer nodig heeft om volledig geladen te worden tov onze webhosting bij transip.

We vallen onder de support categorie premium waarbij je snel en voorrang zou moeten krijgen op andere tickets. Niets is minder waar en we wachten standaard 1 tot soms wel 2 dagen op überhaupt een reactie vanuit Vimexx. Het vertrouwen hier is compleet verloren, ik ben daarom erg benieuwd of hier meer mensen zijn die in het verleden of onlangs hebben gekozen voor de performance pakketten. Wat is jullie ervaring?

12-05-2024 21:42
#4972

Blijf weg bij Vimexx. Wij hebben de hoofdprijs betaald en hebben alleen maar ellende van gekregen. Als je geen verstand hebt van servers nadien ze je de goedkoopste troep aan die je maar kan verzinnen voor een maximale prijs.

- 5 van 5 sterren -