Vimexx Facebook

Blog van Vimexx op 21-02-2018

WooCommerce is een webshop software van WordPress, die je als plugin installeert en vervolgens kunt gebruiken. Steeds meer mensen kiezen ervoor hun webwinkel in deze plugin te ontwikkelen. Dit is niet voor niets, want een WooCommerce webwinkel heeft diverse aantrekkelijke voordelen. Meer over de pluspunten van deze plugin van WordPress, lees je op deze pagina.

 

WooCommerce hoort bij het betrouwbare WordPress

In tegenstelling tot veel andere webwinkel software, is WooCommerce geen op zichzelf staand systeem. Het is een plugin van WordPress, die je kunt gebruiken om een gewone website om te toveren in een online shop. Dat WooCommerce bij het bekende CMS WordPress hoort, is direct een voordeel van deze webwinkel software. Het populaire CMS WordPress is namelijk uiterst veilig en betrouwbaar en dit geldt direct ook voor WooCommerce.

Heb je al een WordPress website? Dan is WooCommerce zeker interessant voor jou. Met deze unieke plugin heb je jouw website namelijk in een mum van tijd omgetoverd tot online shop. Ook kun je jouw website naast de webwinkel laten draaien met WooCommerce.

 

1. WooCommerce heeft veel functies

Als je WooCommerce installeert, kun je direct de basisfuncties van deze plugin gebruiken. Wat velen niet weten, is dat WooCommerce nog vele extra functies heeft. Het gaat om honderden functies die je kunt gebruiken om jouw webwinkel geheel naar wens in te richten. WooCommerce lijkt vrij eenvoudig, maar is in feite een hele uitgebreide plugin waar je met gemak een honderd procent unieke webwinkel mee kunt maken.

Ook goed om te weten: WooCommerce wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe functies. Heb je nu vrijwel alle WooCommerce functies aan je webwinkel toegevoegd die voor jou interessant en relevant zijn? Dan kan het zomaar zijn dat je over een maand weer nieuwe functies aan je webwinkel toe kunt voegen, want er worden regelmatig uitbreidingen voor WooCommerce geïntroduceerd.

2. WooCommerce is in principe helemaal gratis

Gebruik je enkel de basisfuncties van WooCommerce, dan hoef je niets voor deze webwinkel software te gebruiken. Alleen als je de plugin uitbreidt met enkele betaalde functies, betaal je hier geld voor. De kosten van WooCommerce zijn echter nooit hoog, in tegenstelling tot de kosten van veel andere webwinkel systemen van dezelfde kwaliteit.

 

3. WooCommerce is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Het is misschien even puzzelen hoe je WooCommerce moet installeren, maar hierna is het gebruik van deze plugin erg gemakkelijk. Het webwinkel systeem is namelijk overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk, ook voor de leek die voor het eerst een webwinkel gaat beheren. Het is misschien even wennen in het begin, maar je hebt het systeem al snel in de smiezen en hierna kun je er vrijwel alles mee doen.

 

4. WooCommerce webwinkel? Sluit WooCommerce hosting af

Ben jij overtuigd van de vele voordelen van WooCommerce en wil je jouw online shop in deze WordPress plugin ontwikkelen? Vergeet dan niet om een goed hostingpakket af te sluiten. Vimexx biedt speciale WooCommerce hostingpakketten aan, die jouw webwinkel optimaal laten draaien.

Meer weten over deze hostingpakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag en kunnen je bovendien helpen het juiste hostingpakket af te sluiten voor je online shop.

- 5 van 5 sterren -