Vimexx Facebook

Onderwerp: Verschillende betaalmomenten, kan dat niet allemaal op een moment gezet worden.

08-04-2019 13:33

Ik heb een vraagje omtrent de verschillende betaalmomenten. Ik heb een moment dat het pakket betaald moet worden en dan nog eens meerdere momenten dat de domeinen betaald moeten worden. Is het niet mogelijk dat alles op een moment in rekening wordt gebracht i.p.v. 6 of 7 momenten?

Dit voorkomt bij Vimexx een hoop extra kosten door eenmalig alles naar een datum te brengen. Bij nieuwe domeinen die er eventueel bij komen in een pakket zou je deze domeinen ook in dat stramien mee moeten nemen waardoor facturering simpeler wordt en voor de klant meer duidelijkheid wanneer er iets gefactureerd moet gaan worden. De kosten Vimexx worden op die manier uiteindelijk ook lager want de bank krijgt namelijk nog maar een transactie te verwerken dus kan ook maar een keer kosten aan Vimexx doorberekenen. Uiteindelijk wordt het voor de klant eenvoudiger en voor Vimexx meer rendabeler.

gr Wil

17-04-2019 09:39
#1973

Beste Wil,

Helaas is het niet mogelijk om de looptijd van producten zomaar aan te gaan passen.
We werken op prepaid basis, dus je betaald voor een product voor een periode, die simpelweg vanaf dan ingaat.

Je kunt er wanneer je het erg vervelend/lastig vindt uiteraard zelf rekening mee houden, wat betreft het moment waarop je een product aanschaft.
Zo heb je zelf namelijk in de hand wanneer deze vernieuwd zal moeten worden.

Met vriendelijke groet,
Arnoud Rutgers
Medewerker Klantenservice

- 5 van 5 sterren -