Vimexx Facebook

Onderwerp: Heb een vraag, dus maar even hier

18-06-2016 11:52

Ik zit momenteel in Spanje en kan niet mijn website (domeinen) benaderen.
Het is begonnen met trage en niet verschijnende website. Kreeg snel antwoord dat het een bot is die als schuldige wordt aangewezen. Dit is netje opgelost, echter een dag later waren al mijn website's niet meer te benaderen. Mogelijk is mijn IP geblokkeerd, want via een VPN in Frankrijk kan ik wel de websites benaderen.

Ik heb het ip doorgegeven van waar ik vanuit Spanje werk, maar na 12 uur is de ticket nog niet beantwoord. Daar het ook mijn werk betreft kan ik mijn mail ook niet uitlezen. Dit is heel erg vervelend en hoop dat nu via deze weg het antwoord op mijn ticket nu sneller zal verlopen, want vervelend is dit echt wel.

Dit ben ik niet gewend van Vimexx, daar ik in het verleden wel snel werd geholpen. Of wordt Vimexx toch te groot om sneller te reageren.

18-06-2016 13:27
#185

Beste Peter,

Dank voor je post op ons forum.

Je ticket is in behandeling, we zijn aan het kijken hoe het komt dat je vanaf het IP-adres in Frankrijk geen toegang tot je site hebt. Fout van mij is om je hier niet van op de hoogte te brengen, mijn excuses hiervoor. Je hebt je ticket gisteren rond 23:00 uur aangemaakt, onze werkdagen zijn van 09:00-22:00 uur, vandaar dat het niet vreemd is dat je in de tijd die daar tussen zit geen reactie van ons ontvangt. Maak in het vervolg even een melding via de storingslijn (deze is te vinden in het klantenpaneel) dan word er direct actie ondernomen. We zijn vandaag gewoon aanwezig op de klantenservice en blijven support aanvragen natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, snel beantwoorden.

Nogmaals mijn excuses dat ik je geen status update gegeven heb, niet netjes en zetten we graag recht zodra het probleem verholpen is. Goed weekend nog!

- 5 van 5 sterren -