Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 22-03-2017

Nieuwsbrief 22 maart 2017

Vimexx bouwt aan de toekomst!

Door middel van deze nieuwsbrief willen we onze klanten op de hoogte houden van de stappen die Vimexx de afgelopen tijd genomen heeft maar ook de komende tijd zal nemen!

 

Webmail

Afgelopen week hebben we een nieuw webmailsysteem online gebracht. Dit systeem, genaamd "Rainloop", biedt de mogelijkheid om in een moderne interface emails te sturen waarbij het geheel niet alleen overzichtelijker is maar tegelijk ook een professionele uitstraling biedt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een eigen thema te kiezen en de interface in te richten zoals je zelf wenst.

Het nieuwe webmailsysteem is bereikbaar door te surfen naar jouwdomeinnaam.nl/rainloop waarbij je jouwdomeinnaam.nl vervangt voor jouw eigen geregistreerde domeinnaam.

Je kan het nieuwe webmailsysteem ook benaderen via ons webhosting platform, een knop hiervoor staat in DirectAdmin onder "Email Management". Een demo voor klanten zonder e-mailadressen is beschikbaar op https://mail.rainloop.net.


Backups

De voorbije periode hebben we veel problemen ervaren met de software van ons back-up systeem. Deze software kon niet voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij van een applicatie verwachten. We hebben daarom in de tussentijd een eigen back-up systeem ontwikkeld die wel voldoet aan hetgeen wij onze klanten beloven.

Het systeem draait al een aantal weken naar onze volle tevredenheid; back-ups worden nu niet alleen sneller gemaakt maar ook sneller hersteld. Hiernaast gaan we de komende tijd de back-up frequentie per dag verhogen en tevens een downloadfunctie toevoegen.

Feedback over het nieuwe systeem mag geplaatst worden op ons forum: https://www.vimexx.nl/forum/6-lounge/169-feedback-backup-systeem.


Toekomst

Ook de komende tijd zal Vimexx niet stil zitten, we blijven doorbouwen en innoveren om jou als klant het beste te kunnen bieden. Alle feedback hiervoor is welkom, mis jij een functie, meld deze dan op het forum in de lounge!

Blijf ons in de tussentijd ook volgen op onze social media kanalen FacebookTwitterLinkedIn en Instagram!


Mochten er naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen en/of opmerkingen zijn dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar!


Met vriendelijke groet,

Team Vimexx.nl

- 5 van 5 sterren -