Vimexx Facebook

Onderwerp: Verbeteringen klantenpaneel

05-02-2016 21:51

Beste klant en bezoeker!

Wij houden van innoveren en willen graag alles uit ons klantenpaneel halen om het voor jou, zo gemakkelijk mogelijk te maken! We zijn daarom ontzettend benieuwd naar tips welke wij kunnen doornemen en zo spoedig mogelijk kunnen doorvoeren om zodoende ons klantenpaneel én bestelproces meer en meer te verbeteren! Wat zijn jullie graag verbeterd worden? We horen het graag!

05-02-2016 22:42
#45

Wil heel graag dat er bij de email van ticket, een link naar betreffende ticket komt. Dit is heel handig, hoef ik niet steeds via browser naar vimexx.nl te gaan. En verder wil ik heel graag dat jezelf de e-mail kunt wijzigen, want elke keer om mijn email of van de klant te wijzigen moet ik doorgeven aan de andere medewerker, dit is heel irritant.

En verder is het fantastische klantenpaneel!

Gr. Tomas

17-02-2016 10:24
#65

Misschien een goed optie om je domeinnamen in een groep te kunnen zetten.

misschien een optie op een App te maken voor op de mobiel de website wordt op dit moment niet goed weergegeven op telefoon.


Gr. Kenneth Wolfs

18-02-2016 11:26
#68

[verwijderd, verkeerd gepost]

19-02-2016 00:24
#70

Verbeteringsidee. Meerdere

Ik wil gaan verhuizen vanaf andere webhoster naar jullie:

Maak een Helpdesk onderwerpen boompje met idem Forum boompje over het verhuizen.

Voor ik mijn huidige webhoster ga vertellen dat ik weg wil, wil ik al mijn mails al via IMAP naar een server van jullie hebben gekopieerd, dus nog voor mijn domain bij jullie in de lucht is. Ik begreep via de chat dat dat kan, maar maak duidelijk dat je vooraf de boel bij jullie al kan inrichten.

Ik wil bijvoorbeeld al mijn emailaccounts en aliassen vooraf importeren.

Ik wil dus al IMAP gebruiken, maar SMTP dus nog niet.

Ik heb nog een idee, maar dat wil ik niet posten hier. Wel in een email evt.

19-02-2016 00:37
#71

Het is me niet duidelijk, nu ik net iets gepost heb, of een reactie op mijn post, ook doorgemeld wordt aan mij via mijn bij jullie bekende emailadres.

Lijkt me ook iets om aan of uit te zetten in het dashboard,

19-02-2016 23:49
#72

Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie feedback, ik ga het doorgeven!

@Tomas, dit staat ook al op ons lijstje en wordt mogelijk bij een volgende update uitgerold!

@Kenneth, domeinnamen groeperen staat al op het lijstje en wordt binnenkort geïntroduceerd! Op welke pagina's ervaar je problemen via je mobiele browser?

@Louis, wat betreft het verhuizen staat dit ook aangegeven op onze site dat wij deze service bieden. Bedoel je meer info in onze helpdesk over dit proces? Wat betreft de email notificatie staat dit ook op het lijstje.

Feedback is nog steeds welkom en wordt zeker gewaardeerd! Fijn weekend allen!

21-02-2016 14:59
#75

Mooi zo! :)

27-02-2016 19:23
#80

Hoi,

Wat ik handig zou vinden is wachtwoorden resetten van bepaalde delen. Soms is een klant een wachtwoord kwijt van zijn e-mail of ftp. Dat je dan als beheerder een nieuwe wachtwoord in kan stellen voor alleen de mail of ftp. Nu als ik naar de email accounts ga, open er een en kies change password dan staan er vinkjes voor DirectAdmin, Main FTP en Main Database. Wat ik dan niet snap wijzig ik dan die voor de gekozen e-mail account of alleen de main accounts. (ik wil gewoon het e-mail wachtwoord aanpassen.) Ik zou verwachten e-mail omdat de e-mail account heb gekozen en daar change password kies.

27-02-2016 19:24
#81

Nog een tje :-) Kunnen kiezen voor POP of IMAP mail accounts.

28-02-2016 12:32
#82

Beste Ramon,

Bedankt voor je feedback.

Wat betreft het wijzigen van een wachtwoord van een emailaccount of een FTP account. Dat alles is mogelijk op de specifieke email/FTP pagina's. Het klopt inderdaad dat als je op het standaard aangemaakte emailaccount klikt deze je doorverwijst naar de algemene wachtwoord wijzig pagina. Echter is het bij zelf aangemaakte emailaccounts wel mogelijk het wachtwoord enkel voor dat account te wijzigen.

IMAP/POP dien je in je emailprogramma te selecteren en niet via DirectAdmin.

Nogmaals dank voor je feedback en een fijn weekend nog!


- 5 van 5 sterren -