Vimexx Facebook

Onderwerp: Vraag en klacht

08-02-2023 10:14

Aller eerst wil ik melden dat jullie contact manieren waardeloos zijn.

Kom niet met van die vragen aan zetten die vooral helemaal niets geen waarde hebben als klant maar simpel een contact form zodat je als klant een vraag kunt stellen. zoals jullie het nu hebben is super irritant!!

Maar goed..

Hoe kan ik achterhalen wat de inlog gegevens zijn voor mijn php admin want tot nu toe zoek ik me suf maar kan er niets over vinden.

Ik moet namelijk onze leden van een ander site en webhosting bedrijf verhuizen naar hier..

Daar draait het nog onder joomla 3 en hier zijn we naar 4 gegaan 

Ik moet dus de users naar onze nieuwe website verhuizen

08-02-2023 18:40
#4278

Hoi... 

Eerst moet je een database en database gebruiker aanmaken.
Dat doen je onder MySQL Management

De database naam en gebruiker zullen altijd een prefix van jouw account bij Vimexx hebben, dat zie je zodra je deze aanmaakt.

Zodra je de stappen doorlopen hebt kun je via phpMyAdmin aanloggen met de net aangemaakt gebruiker en bijbehorend wachtwoord.

Hoop dat dit je voldoende helpt?

15-02-2023 17:27
#4289

Hallo!

Je hoofdwachtwoord voor ftp en database is hetzelfde als die voor je hostingspakket. Je kan extra databases aanmaken zodat je aparte inlog gegevens hebt. Betreffende je klacht hebben wij deze manier opgezet omdat zo ticketreacties verminderd worden. Wanneer een ip bijvoorbeeld geblokkeerd is vragen wij via deze manier het ip adres zodat het een ticketreactie scheelt en het probleem voor de klant sneller is opgelost.

Hopende hiermee je vraag te hebben beantwoord.

Met vriendelijke groet,

Jard

- 5 van 5 sterren -