Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 08-12-2015

Vandaag hebben we weer een nieuwe update uitgebracht aan onze infrastructuur. We hebben namelijk mail fallback uitgerold. Dit betekend dat vanaf vandaag alle nieuwe én bestaande domeinen, automatisch voorzien zijn van een zeer veilige mail fallback optie waardoor email die niet afgeleverd kan worden ten alle tijden netjes en volledig gratis tijdelijk opgevangen word door onze servers.

Op het moment dat de primaire mailserver weer online én stabiel is, zal onze mail fallback server de email alsnog netjes afleveren op de primaire email server. Hierdoor weet je in geval van een storing of calamiteit dat je nooit één email verliest en dat alles altijd netjes afgeleverd zal worden. Deze mail fallback dienst is standaard bij ieder domein aanwezig en kost je niets extra's. We activeren het automatisch voor je.

Heb je je domein bij ons geregistreerd maar niet gekoppeld aan een hosting pakket bij Vimexx, dan kan je ook gebruik maken van deze mail fallback dienst. Hiervoor dien je een MX record aan te maken binnen je hosting pakket bij de andere provider. Hierdoor zal onze mail fallback server ook in geval van uitval bij de andere provider netjes jouw email bewaren totdat deze weer afgeleverd kan worden op de primaire mailserver.

Om dit in te stellen, hoef je enkel een MX record met een hogere prioriteit dan het bestaande MX record aan te maken in je DNS. De waarde die je in het laatste vakje invoert, staat hierboven in het voorbeeld aangegeven. Let wel op de punt op het einde, deze is nodig. De email zal nadat dit ingesteld is vanzelf afgeleverd worden in geval van een storing op onze servers.

Mocht je er niet zeker van zijn of het goed ingesteld is, dan controleren wij het graag gratis voor je. Hiervoor kan je een medewerker op de livechat raadplegen waarna wij jouw exact vertellen of het wél of niet goed geconfigureerd is zodat jij ook zeker bent van deze gratis dienst.

- 5 van 5 sterren -