Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 15-11-2022

Update: 10 januari 2024

Onderstaande bericht is momenteel opnieuw geldig, aangezien er wederom phishing mails verstuurd worden. Pas dus op met het openen van je mails!

Voorgaande incidenten:

  • november 2023
  • augustus 2023
  • mei 2023

We hebben van meerdere klanten een melding gehad dat ze valse betaal e-mails namens Vimexx ontvangen zouden hebben. De e-mails zien er hetzelfde uit als onze eigen e-mails, echter zodra je op de betaallink drukt word je naar een andere domeinnaam toegestuurd dan Vimexx.nl. Hieraan herken je dat de betaling NIET via het Vimexx platform verloopt. Klik niet op links en download geen bijlages uit deze mails!

Wij sturen altijd e-mails met links die naar vimexx.nl, vimexx.eu, vimexx.be of vimexx.com toe leiden. Mocht je dus een betalingen moeten doen welke niet via één van de domeinnamen loopt, dan adviseren we om de betaling per direct stop te zetten en ons te contacteren!

Wachtwoorden en creditcardgegevens

Het lijkt erop dat veel van deze valse e-mails je vragen om creditcardgegevens. Mocht je onverhoopt toch gegevens hebben achtergelaten dan is het belangrijk dat je direct de relevante creditcard laat blokkeren bij je bank.

Het is ook mogelijk dat ze proberen je vimexx.nl gegevens te stelen, als je deze ergens hebt ingevuld anders dan vimexx.nl, vimexx.eu, vimexx.be of vimexx.com dan adviseren we je direct deze te wijzigen op https://my.vimexx.nl/user/edit. Mocht het zo zijn dat je het wachtwoord ook op andere websites gebruikt dan adviseren we je dit ook op die websites aan te passen naar een nieuw wachtwoord.

Als je twijfelt of een mailtje van ons afkomstig is dan kan je altijd even met ons contact opnemen via support@vimexx.nl of https://www.vimexx.nl/help, dan kijken we met je mee.

Met vriendelijke groet,
Team Vimexx.nl

- 5 van 5 sterren -