Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 18-06-2018

Malware is tegenwoordig helaas een veelvoorkomend en ingewikkeld probleem in veel websites. Op de helpdesk zien we geregeld plugins, thema's of andere scripts die geinfecteerd worden met malware van buitenaf. Wij vonden dat we daar wat aan moest doen en zijn daarom gestart met de ontwikkeling van onze eigen malware scanner.

Onze malware scanner moet uiteraard naast veel malware vinden en buiten sluiten, ook zelf lerend, effectief en slim zijn. Daarnaast moet het geen impact hebben op de performance van de websites, want ook dat blijft belangrijk!

Met al deze eisen zijn we aan de slag gegaan en hebben we de afgelopen weken op alle servers de nieuwe malware scanner uitgerold. Ondertussen zijn er zelfs al meer dan 1000 scans succesvol afgerond en is er al veel malware in quarantaine geplaatst. 

Dagelijks word onze malware scanner slimmer, uitgebreider en effectiever doordat het meer en meer data krijgt over de geïnfecteerde scripts. Hierdoor zal de effectiviteit met de dag toenemen en zal de malware scanner dus nog meer malware gaan buitensluiten. 

Onze malware scanner is op dit moment standaard aanwezig in alle Plus, Compleet en Maximaal webhosting pakketten.

Vimexx malware scanner

- 5 van 5 sterren -